Nu är det bara få storlekar kvar!

Inlägget innehåller annonslänkar från Nordic native


Såg nu på Nordic Native att det har en bra utförsäljning upp till 70% på bra märken. Tråkigt nog så är det få storlekar kvar så ni får nog skynda er in och kolla. Kanske passar det er eller inte. Här nedan så kommer jag välja ut och länka till prylar som jag, min fru, min bror eller en vän använder. Det ska ha talat gott om prylen och den ska nu ligger runt halva priset på Nordicnative sida.

Länkar går till produkten på min butik på nordicnative.se. I min butik har jag valt ut saker som jag tycker att man behöver under våräventyr här i mellersta Sverige eller en enklare fjälltur. Gå in och kolla - Min Butik - eller kolla in prylarna nedan

Rav sweater w/zip - Ulvang

Norsk bästsäljare!
Rav Sweater Zip är en riktigt varm och mysig tröja som snabbt blir en favorit. Bra elasticitet, snygg passform och långa ärmar med hål för tummarna. Extra hög krage med dragkedja och mjukt skydd vid hakan. Används flitigt av norska längdlandslaget! 

Hiking man shirt - Devold

Lätt och fint ullunderställ gjord av 100% Merinoull. Kläderna passar att ha tätt mot huden, absorberar fukt och hjälper dig att hålla dig torr under träning. Isolerar mycket bra under vandring och reglerar din kroppstemperatur optimalt. Rekommenderas året runt, för både vandring, klättring och snösporter. 

Fjorgyn Anorak Unisex - Klättermusen

Fjorgyn Anorak Unisex är en 2,5 lagers anorak med väldigt låg vikt som tar liten plats i ryggsäcken. Fjorgyn Anorak Unisex har tejpade sömmar, hög andningsfunktion och är vattentät för att du ska hålla dig torr och fräsch under vandringen eller cykelturen.

Allgrön jacket m´s - Klättermusen

Klättermusens mest populära produkt, Allgrön, är en treskiktsjacka i 100 % återvunna material som är mjuk, stark, töjbar och lämplig för de flesta tillfällen – möjligtvis med undantag för ditt bröllop. Den är effektiv i många typer av miljöer, oavsett om du ska öppna en påse frystorkad mat på en bergstopp eller hugga in på en påse saltkringlor på picknicken.

Jackan Allgrön är tillverkad i 100 % återvunnen polyester, vilket gör den till det perfekta valet för den miljömedvetne och kan återvinnas när den har fullbordat sitt uppdrag som jacka. Den kommer allra bäst till sin rätt på energiska bergsvandringar, där den övervinner vädrets alla utmaningar och skyddar dig från både vind och regn. Den håller dig torr även under de blötaste skurarna – och skulle solen titta fram kan du låta kroppen andas genom blixtlåsventilationen under armarna. Jackan har en figurnära passform som kan justeras på alla viktiga ställen, vilket innebär att den följer kroppens rörelser med maximal komfort. Namnet kommer från den vackra ö där guden Oden valde att förföra kvinnorna.

w´s Power Houdi - Houdini

Fleecetröja i Polartec® Power Stretch® Pro, ett skönt och tekniskt fleecematerial som värmer, ger maximal rörelsefrihet och komfort. Multifunktionellt mellanlager, i en kroppsnära feminin skärning, som passar bra året runt. Power Houdi är en av Houdinis klassiker, som av många benämns som beroendeframkallande. Det slitstarka materialet är stretchigt vilket gör att den sitter skönt mot kroppen. En slät utsida och tight passform gör den följsam under skaljackan. Hög tight krage med välformad huva som värmer hals och haka. Förlängda ärmar med tumhål i ärmslut. För extra slitstyrka har mudden dubbelt tyg. Bra fukttransport och snabbtorkande.
Annons