Hälsoevent med fokus på välmående och kosttillskott

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Kitchentime Outlet


För några dagar sedan var jag på ett hälsoevent. Jag hade nog inte riktigt förstått att det handlade om en specifik produkt som de ville sälja. Ett kosttillskott. Men det var en mycket intressant liten föreläsning om hur en tjej hade varit helt utmattad och sedan fått tillbaka sitt liv efter att hon börjat med detta tillskott. Hon berättade om fler som provat detta och känt att de fått tillbaka en energi och livsglädje, fått allergier under kontroll mm. Spännande tyckte jag och kunde inte annat än att påverkas av deras fantastiska berättelser. Det slutade med att jag startade en prenumeration och ska testa den i en månad för att se om det blir någon skillnad för mig. Det var nämligen mycket inflammationshämmande och bra för leder så jag tänkte att det kanske kan hjälpa mina höfter! Jag vet inte vad jag tror om det egentligen, men jag har inget att förlora. Moringa heter produkten och förlaget heter Zija Europa (Life Unlimited). 

Jag har ju haft en sämre period med mina höfter igen. Det har ju varit bra en lång tid men så hände något, vet inte vad, och kändes som att jag föll tillbaka flera steg. Men jag fick komma till en massör (vän till Marcus) och han verkligen prickade in de rätta områdena och redan dagen efter var värken nästan helt borta. Nu är det mycket rörlighetsträning och ingen löpning igen. Men promenader och styrketräning kombinerar jag med rörlighetsträningen. Nu har det varit bra i snart en vecka och det är helt ljuvligt! Jag ville ju egentligen gå till min naprapat i stan men han hade fullt fullt fullt. Inte en enda tid på låååång tid. Så tråkigt. Vi behöver fler naprapater i stan!

Annons

Yrken som Kiropraktor, Naprapat och massör etc bara växer och funderar du på att utbilda dig kör på! Det är en växande grupp. Man borde gå till någon/några av dessa professioner innan man söker sig till sin Vårdcentral om man besväras av smärta och värk. Man löser inget med ett piller! Tro mig, jag har testat. Paracetamol och Brufen i mängder, men orsaken till smärtan kvarstår. Ett litet tips. Va inte rädd för dessa professioner, vet att många är skeptiska, men jag som varit hos så många, de är mina hjältar! 

Jag har fastnat för en Kiropraktor som har en Youtubekanal. Han är från USA, Dr Jason och man får se hur han behandlar olika människor som har haft lång tid med smärta. Det är helt magiskt häftigt. En liten parantes bara :)

 

Annons