Posts in Livets Alternativ
5 prylar för vardagsäventyr i vår.

Nu när det börjar närma sig slutet på mars så är vi fler och fler som längtar efter en varm och skön vår där vitsipporna blommar och träden blir gröna. Men som vi alla vet så är våren i Sverige inte så varm och shorts vädret är i alla fall minst två månader bort. Men inför längtan till vårvärmen skulle jag vilja rekomendera fem saker som värda att ha med sig under vardagsutflykter/dagsturer på våren. 

Read More
Paket har anlänt

Jag kom hem ganska tidigt från jobbet och såg paketet i brevlådan. Super exalterad fick jag Plötsligt fart in. Skickade snabbt iväg ett sms med frågan "får jag öppna paketet från Redbubble.com". hade inte öppnat paket om Therese hade viljat vara med. Så elak är jag inte. Jag hade tur Therese ville inte vara med att öppna paketen. 

Read More
Låt oss lämna 2017 och Välkomna 2018

Därför har detta år varit mycket omtumlande! Vi har upplevt den gladaste dagen i våra liv men har blivit nerdragna i den djupaste och mörkaste tomma håla.  Vi bygger nu gemensamt en stege som vi börjat klättra uppför, så småningom kommer vi ha klättrat hela vägen upp! Och det är det vårt 2018 kommer att handla om.

Read More