Posts in Resor
Blandat sommarnöje med Chamonix och käkkirurg

Ska jag fortsätta blogga eller inte,…är frågan. Hur som…efter en paus från bloggen kommer här lite om min sommar. Franska alperna, onda käkproblem, roadtrip till Mandelmanns Trädgård och massa mer.

Read More
Ett mäktigt turiststopp på Capo Testa

Idag ska vi ta oss till ön La Maddalena  men vi har dock ett stopp som vi ska göra innan, Capo Testa i Santa Teresa Gallura. Det är ett naturreservat som ligger på en halvö, endast en liten bilväg som binder ihop ön med resten av Sardinien. Området är fyllt med slipade, stora klippor i olika formationer och mönster, ibland likt ansikten och djur. Endast fantasin kan sätta stopp för vad stenarna och klipporna liknar.

Read More
Stintino, det kan tydligen regna här också!

Vi vaknar upp på campingen, Laguna Blu Village i Alghero. Efter vår lilla promenad kvällen innan var vi ganska trötta och sov gott hela natten. Solen visar sig lite på morgonen och man känner hur den vill värma oss. Andra campare är också vakna……

Read More
Bosa och Alghero

Vår andra natt i vår fina, stora och rymliga campervan är gjord. Den här natten gick dock mycket bättre än första. Det känns som att vi har lärt oss lite om hur vi kan sova. Jag vaknade inte lika många gånger den här natten och det var heller inte kallt eller fuktigt i vanen………

Read More
Vintrigt solparadis

En hel vecka men vinterlandskap, skidåkning och bara få vara ledig och vara ute i naturen är ju en njutning det. Jag har inte varit ledig en hel vecka sedan sommarsemestern. Så jag tycker att man är sig väl förtjänt av denna avkoppling med sol, vinterkyla, varm choklad, längdåkning, alpint och afterski. 

Read More