Posts in Vardag
Efter torkan tar jag mer ansvar

Sommarens torka och hetta har gjort att vi är många som tänker på miljön och klimatet. Mycket behöver politikerna göra, men vi som enskild privatperson kan också göra massor. Jag berättar vad jag gör för att vara mer miljövänlig, Samt att jag ger tips till vilka miljöpunkter man kan välja i sin vardag för att bli mer miljömedveten och värna om vår miljö för oss, för barnen och för barnbarnen.

Read More
De röda bärens tid

Jordgubbar, är visst inte bär utan skenfrukter. Oavsett så är deras högtid förbi. Smultronen var få, men goda. Busken med röda vinbär lyser med sin frånvaro, då den inte har äran att hamna på mammas botaniska topp tio lista. I år fylls krukor och behållare, både i växthus och utanför, av tomater. Alla sorters tomater. 

Read More
Behandlingen fortsätter men nu händer det grejer!

Galen akupunkturbehandling i 1,5 timma. Pulserande, värk och muskelryckningar framkallade dessa 10cm långa nålarna. Men nu är vi på G! Men inte var det skönt - ännu mer smärta! Tur det finns Paracetamol. Men min trochanterit är färdigbehandlad så visst händer det grejer :)

Read More
Dags för en uppdatering; smärta, sprutor och första promenaden

Lite uppföljning på vad som händer och sker. Nu  har det varit en sån här down-period när jag inte varit så aktiv här igen...men efter resan var det kalas på kalas och massa annat. Men jag tänkte uppdatera er lite på vad som pågår just nu och hur våra tankegångar går.

Read More
Ja jag fyller 30, men nej jag är inte gravid

Bara för att man fyller 30, eller närmar sig 30, eller har en kille eller är gift, nygift...osv verkar det som att normen är att skaffa barn. Det verkar vara en allmän fråga som alla kan ställa - oavsett hur väl man känner varandra. 

Read More
Värmen sprider glädje

I helgen kommer värmen säger dem. Är det inte perfekt då att plocka fram grillen eller att åka iväg på en kortare roadtrip. Värmen tar med sig så mycket inspiration efter den mörka tid som har varit. Plötsligt har alla blivit lite gladare. Så varför inte bjuda till en liten spontan grillning för familj och vänner. Min tanke här är att jag vill presentera tre spellistor som passar för grillningen eller en skön roadtrip till hemlig ort.

Read More
Fyndat nygammalt igen och gjort vårfint på balkongerna

Nu har jag varit och fyndad på Erikshjälpen igen. Det är ju för roligt! Nygammalt har hittat hem till mig igen. Den här gången hittade jag äntligen lite tallrikar som jag gillade. Hela, rena och så fina! Dessutom har vi gjort i ordning på våra balkoger och det känns verkligen skönt och välbehövligt nu när solen tittar fram allt oftare!!! 

Read More