Som ni kanske redan har förstått så har vi här på Livets Alternativ egna fotografer som gärna följer med ut på olika fotouppdrag. Vi försöker alltid vara två fotografer på plats och fotograferar helst utomhus i din närmiljö och i naturligt ljus. Har ni några frågor så är det bara att fylla i kontaktformuläret längre ner på sidan. näst på sidan finner du lite information om våra fotografer och lite bilder. 

 
 

Marcus Måhlberg

Min kärlek för fotografering har bara ökat med åren jag har varit ute i naturen och på resande fot. Jag har alltid viljat dokumenterat det jag har upplevt och sett. Vara ute på äventyr med kameran i högsta hugg är bland det bästa jag vet och att uppleva nya och oförberedda saker ger spänning i vardagen. Jag är passionerad över att fånga ljus, rörelse och känslor i ett fotografi. 

Erika Eriksson

Skapa bilder har alltid varit mitt språk och mitt sätt att uppleva och uttrycka mig själv och min omvärld. Kärleken till fotografering, och kameran som verktyg, startade med en rosa Konika pop. Med den dokumenterades tonårens kompisar, kläder och gos med gulliga kattungar. Idag har min första rosa Konika pop bytts ut mot en digital systemkamera. Periodvis har jag levt och upplevt världen genom dess lins. Men lika frekvent använder jag min smartphone. Jag jagar ständigt ögonblicksbilder som är i gränslandet mellan dokumentärt foto och romantiskt bild av vardagen. "Känsla" är ett av mina ledord.

Porträtt

Vi älskar att fotografer porträtt utomhus i naturligt ljus. Vi följer med gärna med under en liten utflykt eller någon annanstans i er närmiljö. Vi kommer vilja vara två fotografer under porträttfotograferingen så att vi kan fånga alla gyllene stunder. 

Sugen på en porträttfotografering så kontakta oss gärna via formuläret nedan.

Bröllop

Det här är er stora dag så det finns mycket flexibilitet till en fotografering som passar er. Vi kommer vilja vara två fotografer under er bröllopsdag så att vi kan följa både Bruden och Brudgummen.

Låter det intressant och du har massor av frågor så kontakta oss direkt vi formuläret nedan. 

 

Kontakta oss
Om ni har några frågor angående fotograferarna/fotografering så är det bara att kontakta oss. Så svarar vi så snabbt vi kan. 

Namn *
Namn